Somon prăjit cu legume proaspete
Somonul prăjit cu legume proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,83 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele necesită ulei de măsline, pre-spălat, roșii cherry și suc de lămâie. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Rețete similare includ Somon simplu cu ierburi și legume proaspete, Somon la grătar cu crupe și legume proaspete, și Somon cu legume prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați uleiul, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, fasole și cartof într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi.
Așezați cartofii pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie; coaceți la 450 timp de 10 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 42
Adăugați fasole și roșii în tigaie; mutați amestecul de cartofi într-o parte a tigaiei.
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Stropiți suc și sos Worcestershire peste pește.
Adăugați pește în tigaie.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.