Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb

Somonul prăjit cu ardei roșu și gust de porumb este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 348 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, vin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb, Somon Prăjit Cu Gust De Nucă-Piper, și Somon la grătar cu gust de porumb prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt aromate, amestecând frecvent, aproximativ 2 minute. Se răcește ușor. Zdrobiți în mortar cu pistil.
Char ardei gras peste flacără de gaz sau sub broiler până la înnegrit pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Cojiți și semințe de ardei; tăiat în bucăți de 1/2 inch. Pune deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați porumb și ceapă verde și saut până când porumbul începe să se rumenească în pete, aproximativ 5 minute.
Se adauga usturoiul si cimbru; saut 2 minute.
Adăugați vin și amestecați până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc. Se amestecă ardeii grași, sucul de lămâie, mierea și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați 1 1/2 lingurițe semințe de coriandru zdrobite. (Savurarea poate fi făcută cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați. Se amestecă la foc mediu până se încălzește înainte de servire.) Se amestecă pătrunjelul în gust. Condimentează după gust cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia de coacere mare cu folie.
Se amestecă primele 5 ingrediente și semințele de coriandru zdrobite rămase într-un castron mediu.
Periați somonul peste tot cu amestec.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Prăjiți somonul până când este opac în centru, aproximativ 10 minute.
Transferați pe platou. Lingura savura peste somon și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.