Somon prăjit

Somon prăjit
Somonul prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 68G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 721 calorii. Pentru $7.94 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, somon, Ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinați fileurile de somon, cu pielea în sus, într-un vas mic timp de 30 de minute în condimentul de friptură Dales. După 30 de minute, începeți să încălziți o tigaie suficient de mare pentru fileuri la foc mare.Condimentează fileurile cu condimente de friptură McCormicks Grill Mates. Odată ce tigaia se încălzește, adăugați unt și ulei de măsline în tigaie și lăsați-o să se încălzească. Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați fileuri, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea este bine rumenita si jumatatea inferioara a fileurilor devine opaca, aproximativ 5 minute. Întoarceți fileurile și gătiți încă 3-5 mins.At acest punct (imediat după răsturnare) pielea trebuie să fie foarte ușor de îndepărtat cu furculița și cuțitul. Întoarceți somonul și căutați scurt (1-2 minute) sau până când se ajunge la coacerea dorită. Când peștele este gata, ar trebui să arate în continuare urme de portocaliu strălucitor atunci când aruncați o privire în interiorul fileului cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate52
Revista