Somon Pocat rapid cu sos de muștar de mărar

Somon Pocat rapid cu sos de muștar de mărar
Somonul rapid Braconat cu sos de muștar de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de somon, apă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon fiert cu un sos de muștar-mărar, Somon poșat și sos de mărar, și Somon Poșat Cu Sos De Hrean De Mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați iaurtul simplu, muștarul Dijon, mierea, sucul de lămâie și mărarul. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MiereMiere
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, puneți somonul în vinul alb și apă. Reglați cantitatea de apă după cum este necesar pentru a acoperi doar peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
SomonSomon
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se presară cu șalotă. Acoperiți cratița și gătiți 10 până la 12 minute, până când somonul este ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se scurge și se servește cu sosul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista