Somonul poșat cu sos cremos de plante este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 487 calorii, 38g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon sockeye pocat cu sos de ierburi de muștar, Somon poșat cu sos de plante cu lămâie-caper, și Somon pocat cu sos cremos de Piccata.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti somonul, combinați primele 6 ingrediente într-o tigaie mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați pește în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute (peștele nu poate fi complet gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați să stea, acoperit, 10 minute.
5
Scoateți peștele din tigaie cu o lingură pliată; așezați pe un vas. Acoperiți și răciți. Aruncați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
6
Pentru a pregăti sosul, combinați maioneza și următoarele 9 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Gatiti mazarea in apa clocotita 1 minut sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
8
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere. Aranjați 2 căni de salată verde și 3/4 cană de mazăre pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 file de somon și aproximativ 3 linguri de sos.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.