Somon Misoyaki
Misoyaki somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 407 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, miso, sake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de soia, puteți urma acest fel principal cu Shake De Lapte De Soia Espresso ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Prăjit Misoyaki Cu Sos De Ceapă Shoyu, Pan-ars Mahi Mahi cu vinete Misoyaki, și Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!).
Instrucțiuni
Se amestecă miso, sake, mirin, soia și zahărul într-un castron.
Așezați somonul și sosul miso într-o pungă cu fermoar și marinați la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Coaceți somonul într-un cuptor preîncălzit de 232°/230C timp de câteva minute (ora exactă va depinde de cât de gros este somonul).Fierbeți somonul până se rumenesc deasupra, aproximativ 1-3 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.