Somon marinat cu gust de Mango-Kiwi

Somonul marinat cu gust de Mango-Kiwi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 301 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, file de somon, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Scândură de cedru-somon la grătar cu Salsa de Mango Kiwi, Miso - somon marinat cu castravete - daikon Relish, și Ensalada de Pitaya, Kiwi, y Mango (fructe de dragon, Kiwi și Mang pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti somonul, combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pește în pungă;sigiliu. Marinați 10 minute, întorcându-vă ocazional.
În timp ce peștele marinează, încălziți tigaia la grătar sau tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Scoateți peștele din pungă, aruncând marinada. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
În timp ce peștele gătește, pregătește gustul.
Combinați mango și ingredientele rămase.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.