Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar sau la cuptor cu lavandă. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 377 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Food.com are 13 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de vin, lavandă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon divin-copt sau la grătar, Somon Braconat Cu Lavandă Și Ierburi, și Iubitorii De Usturoi Somon În Folie (Coapte Sau La Grătar!) pentru rețete similare.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.