Somon La Grătar La Cuptor

Somon La Grătar La Cuptor
Somonul la grătar la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 276 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, file de somon, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Pui La Grătar La Cuptor, Piept La Grătar La Cuptor, și Carne De Porc La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați somonul într-un 15x10x1-in uns. tigaie de copt; stropiți cu sucuri de portocale și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; se presară peste fileuri.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Coaceți 13-15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tinga Reserve Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Reserve Pinot Noir
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate88
Revista