Somon La Grătar De Arțar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul la grătar de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin de orez, file de somon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon La Grătar De Arțar, Somon La Grătar De Arțar, și Somon La Grătar Dijon-Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește. Sigilați și marinați în frigider 3 ore.
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Scoateți peștele din pungă, rezervând marinada.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 2 linguri (aproximativ 5 minute).
Așezați peștele pe grătar sau tigaie acoperită cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere, ungând ocazional cu marinată.
Scoateți peștele de pe grătar; se presară sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau