Somon la grătar cu Salsa verde de citrice

Somonul la grătar cu Salsa verde de citrice este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 967 calorii, 48G de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.7 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de mentă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Somon La Grătar Cu Salsa De Citrice Acidulată, Cotlete De Porc Crocante Cu Salsa Verde De Citrice, și Somon cu salsa verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru salsa: curățați și tăiați capetele din fiecare portocală. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați de-a lungul membranei de pe ambele părți ale fiecărui segment. Eliberați segmentele și adăugați-le într-un castron mediu.
Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, ceapa verde, menta, caperele, coaja de portocală, coaja de lămâie și fulgii de ardei roșu. Aruncați ușor și condimentați cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Pentru somon: puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Periați grătarul cu ulei vegetal pentru a împiedica somonul să se lipească.
Ungeți somonul pe ambele părți cu nectarul de agave și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți până când peștele se fulgi ușor și este gătit, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați somonul într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Puneți salsa verde deasupra somonului sau serviți pe lateral ca acompaniament.
Pentru salsa: curățați și tăiați capetele din fiecare portocală. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați de-a lungul membranei de pe ambele părți ale fiecărui segment. Eliberați segmentele și adăugați-le într-un castron mediu.
Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, ceapa verde, menta, caperele, coaja de portocală, coaja de lămâie și fulgii de ardei roșu. Aruncați ușor și condimentați cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Pentru somon: puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Periați grătarul cu ulei vegetal pentru a împiedica somonul să se lipească.
Ungeți somonul pe ambele părți cu nectarul de agave și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți până când peștele se fulgi ușor și este gătit, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați somonul într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Puneți salsa verde deasupra somonului sau serviți pe lateral ca acompaniament.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Naked Winery Dominatrix, Willamette Valley, Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Gol Vinărie Dominatoare, Willamette Valley, Pinot Noir]()
Gol Vinărie Dominatoare, Willamette Valley, Pinot Noir
Lutul de pădure dă loc fructelor delicate de afine și zmeură. Pe cerul gurii fructe de padure rosii suculente atrage ca taninuri moi duce la un finisaj toasty și lung