Somon la grătar cu salată cremoasă de castraveți-mărar
Somonul la grătar cu salată cremoasă de castraveți-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 482 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 155 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de smântână, ceapă, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon de lămâie-mărar la grătar cu salată de castraveți, File de somon la grătar cu sos de mărar de castraveți, și Giroscoape vegetale la grătar cu sos cremos de mărar de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați castravetele în jumătate și apoi tăiați fiecare jumătate pe mijloc pe lungime. Folosiți vârful unei lingurițe pentru a scoate semințele centrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Tăiați fiecare jumătate în felii subțiri și puneți-o într-o strecurătoare împreună cu feliile de ceapă roșie. Aruncați cu sare și lăsați să stea în chiuvetă cel puțin 30 de minute, până când apa se scurge out.In între timp, faceți pansamentul: combinați smântâna, maioneza, oțetul de vin alb, mărarul, usturoiul, zahărul și piperul negru într-un castron mediu și amestecați bine.Când castraveții și ceapa sunt gata, eliberați orice exces de apă atingând strecurătorul de pe baza chiuvetei, apoi folosiți un teanc mare de prosoape de hârtie pentru a usca legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați la pansament și aruncați bine. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.Preîncălziți grătarul la foc mare. Curățați grătarul, apoi periați ușor cu ulei. Închideți capacul și lăsați să revină la temperatură. Frecați somonul cu ulei de măsline și condimentați generos cu sare kosher (aproximativ 1 linguriță) și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați fileurile cu pielea în jos și grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4-5 minute (rezistați dorinței de a arunca o privire sau de a răsturna devreme; când fileurile sunt bine arse pe prima parte, acestea ar trebui să se elibereze ușor). Întoarceți fileurile și continuați să grătiți până când ați terminat, 2-3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Lăsați să se răcească ușor, îndepărtați pielea dacă doriți și serviți cu salata rece de castraveți-mărar îngrămădită deasupra sau alături.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.