Somon la grătar cu migdale și condimente

Somon la grătar cu migdale și condimente
Somonul la grătar cu migdale și condimente ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, albus de ou, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon la grătar cu migdale și condimente, Somon cu crustă de condimente, și Somon cu crustă de condimente cu sfeclă de ghimbir prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu-mare, prăjiți migdalele, amestecând constant, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se lasă să se răcească, apoi se toacă fin și se transferă într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
În aceeași tigaie, prăjiți coriandru și semințe de chimen până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se lasă să se răcească, apoi se macină grosier într-o mașină de tocat condimente. Prăjiți și macinați semințele de susan în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Adăugați condimente măcinate și semințe de susan la migdale împreună cu cimbru, 3/4 linguriță. sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
(23)(23)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se amestecă pentru a combina.
7
Condimentează somonul cu sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
8
Periați partea fără piele a fileurilor cu albus de ou, apoi acoperiți cu amestec de migdale-condimente, apăsând ușor, astfel încât să adere la pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(23)(23)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Pregătiți un grătar de gaz sau cărbune pentru căldură indirectă. Dacă utilizați un grătar pe gaz, rotiți toate arzătoarele la capacul înalt și închis. Când temperatura din interiorul grătarului ajunge la 400, ridicați capacul și opriți unul dintre arzătoare, creând zona indirectă de căldură. Dacă folosiți un grătar de cărbune, aprindeți 50 până la 60 de brichete și lăsați să ardă până când este acoperit doar cu cenușă, 20 până la 30 de minute. Mutați-le într-o parte, lăsând o zonă liberă pentru gătit indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Ori două 12-de 18-in. bucăți de folie de aluminiu grele în jumătate lățime pentru a forma dreptunghiuri. Folosind vârful unui cuțit mic, faceți găuri în dreptunghiuri de aproximativ 2 in. în afară și lărgi fiecare gaură la dimensiunea unui ban. Ungeți folia cu ulei de măsline; setați la foc direct timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Periați piei de somon cu ulei și setați 2 fileuri, cu pielea în jos, pe fiecare dreptunghi de folie. Acoperiți grătarul (dacă folosiți cărbune, deschideți orificiile de aerisire pe capac) și gătiți peștele până când pielea este maro deschis și foarte sfârâit, 5 până la 6 minute. Folosind clești, glisați folia la căldură indirectă, acoperiți și gătiți până la toate, cu excepția topului 1/4. este gătit, 3 până la 8 minute. Glisați peștele înapoi la foc direct, acoperiți și gătiți până când peștele este gătit (tăiat la test) și pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Transferați folia cu somon pe o foaie de copt fără margini și, alunecând o spatulă de tort offset sau o altă spatulă subțire între pielea de somon și folie, eliberați foarte ușor peștele din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
13
Serviți cu un cuscus simplu herbat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista