Somon la grătar cu migdale și condimente

Somonul la grătar cu migdale și condimente ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, albus de ou, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon la grătar cu migdale și condimente, Somon cu crustă de condimente, și Somon cu crustă de condimente cu sfeclă de ghimbir prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu-mare, prăjiți migdalele, amestecând constant, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă fin și se transferă într-un bol.
În aceeași tigaie, prăjiți coriandru și semințe de chimen până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Se lasă să se răcească, apoi se macină grosier într-o mașină de tocat condimente. Prăjiți și macinați semințele de susan în același mod.
Adăugați condimente măcinate și semințe de susan la migdale împreună cu cimbru, 3/4 linguriță. sare și piper.
Se amestecă pentru a combina.
Condimentează somonul cu sarea rămasă.
Periați partea fără piele a fileurilor cu albus de ou, apoi acoperiți cu amestec de migdale-condimente, apăsând ușor, astfel încât să adere la pește.
Pregătiți un grătar de gaz sau cărbune pentru căldură indirectă. Dacă utilizați un grătar pe gaz, rotiți toate arzătoarele la capacul înalt și închis. Când temperatura din interiorul grătarului ajunge la 400, ridicați capacul și opriți unul dintre arzătoare, creând zona indirectă de căldură. Dacă folosiți un grătar de cărbune, aprindeți 50 până la 60 de brichete și lăsați să ardă până când este acoperit doar cu cenușă, 20 până la 30 de minute. Mutați-le într-o parte, lăsând o zonă liberă pentru gătit indirect.
Ori două 12-de 18-in. bucăți de folie de aluminiu grele în jumătate lățime pentru a forma dreptunghiuri. Folosind vârful unui cuțit mic, faceți găuri în dreptunghiuri de aproximativ 2 in. în afară și lărgi fiecare gaură la dimensiunea unui ban. Ungeți folia cu ulei de măsline; setați la foc direct timp de 2 minute.
Periați piei de somon cu ulei și setați 2 fileuri, cu pielea în jos, pe fiecare dreptunghi de folie. Acoperiți grătarul (dacă folosiți cărbune, deschideți orificiile de aerisire pe capac) și gătiți peștele până când pielea este maro deschis și foarte sfârâit, 5 până la 6 minute. Folosind clești, glisați folia la căldură indirectă, acoperiți și gătiți până la toate, cu excepția topului 1/4. este gătit, 3 până la 8 minute. Glisați peștele înapoi la foc direct, acoperiți și gătiți până când peștele este gătit (tăiat la test) și pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 3 minute.
Transferați folia cu somon pe o foaie de copt fără margini și, alunecând o spatulă de tort offset sau o altă spatulă subțire între pielea de somon și folie, eliberați foarte ușor peștele din folie.
Serviți cu un cuscus simplu herbat, dacă doriți.