Somonul la grătar cu glazură portocalie este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 341 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de file de somon, oțet de orez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Rețete similare sunt Somon la grătar cu frecare de condimente Est-Vest și glazură de portocale-soia, Somon Cu Glazură De Ghimbir-Portocaliu, și Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.