Somonul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 317 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de somon, așchii de lemn înmuiate, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon La Grătar, Somon La Grătar, și Somon La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați somon; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Presărați somonul cu sare condimentată și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
5
Lăsați să stea 15 minute.
6
Adăugați așchii de lemn la grătar conform instrucțiunilor producătorului, dacă doriți. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Așezați pielea de somon cu fața în jos pe grătar. Grătar, acoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la foc timp de 12-15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir