Somon La Cuptor Cu Șalotă De Lămâie

Somon La Cuptor Cu Șalotă De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la cuptor cu șalotă de lămâie. Această rețetă servește 1 și costă 111,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 181g de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1783 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți o bucătărie obraznică, eșalotă, o abordare a mâncării și a fotografiei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon La Cuptor Cu Lămâie Și Piper, Somon la cuptor cu busuioc și lămâie, și Somon La Cuptor Cu Sos De Lămâie Pentru Doi.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista