Somon La Cuptor Cu Ridiche Și Salată De Castraveți
Somonul la cuptor cu ridiche și salată de castraveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 40.16 pe portie, această rețetă acoperă 89% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 605G de proteine, 864g de grăsime, și un total de 11643 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de donnahay.com.au. dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fripturi de boabe de piper, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto-somon copt frecat cu castraveți zdrobiți și salată de mere verzi, Salată de castraveți și ridichi, și Salată de ridichi și castraveți.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.