Somon Japonez Cu Soba

Somon japonez cu Soba ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție conține 722 calorii, 48G de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Andreas Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, mirin, mănunchiuri de tăiței soba de hrișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Taitei Soba Cu Somon Japonez, Frigarui de tofu japonez pe Soba, și Creveți japonezi și tăiței Soba.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sosul de soia, sake, mirin și bulion. Pune deoparte.
Puneți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Puneți filetele de somon și întoarceți-le pentru a acoperi.
Se presară cu usturoi și ghimbir. Gatiti aproximativ 5 minute, pana cand condimentele incep sa se rumeneasca si exteriorul incepe sa devina roz pal, apoi intoarceti.
Se toarnă sosul peste somon. Gatiti la foc mediu, acoperit, inca aproximativ 5 minute.
Presărați piper proaspăt deasupra.
Când somonul este opac până la capăt, scoateți-l de pe foc.
Adăugați tăiței fierți în tigaie și amestecați un minut sau două.
Turnați tăiței pe farfurii și așezați somonul deasupra.
Se ornează cu scallions proaspete.Resurse
Wikipedia Soba*******************************************************************sursa: adaptat dintr - un episod din Calling All Cooks, Food Network
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.