Somon Glazurat Picant-Dulce

Somonul glazurat picant-dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 299 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Glazurat Picant-Dulce, Somon Glazurat Dulce Și Picant, și Somon glazurat dulce și picant cu gust de piersici și piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul într-un vas plat și superficial și lăsați-l deoparte.
Combinați oțetul, uleiul de măsline, sosul de soia, apa, sucul de lămâie, fulgii de ardei roșu, pudra de ceapă, pudra de usturoi, coriandru și zahărul brun într-un blender. Se amestecă până se dizolvă zahărul brun.
Se toarnă marinada peste somon pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 2 ore.
Tapetați o tigaie cu folie.
Scoateți somonul din marinată și puneți-l pe tigaia pregătită; condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați marinada rămasă într-o cratiță.
Porniți broiler la scăzut.
Fierbeți somonul la aproximativ 6 inci de la foc timp de 5 minute; periați cu marinada rămasă. Fierbeți încă 5 până la 10 minute, perindând încă 2 sau 3 ori cu marinată suplimentară. Somonul se face atunci când peștele nu mai este roșu aprins și poate fi fulgi cu o furculiță.
Între timp, gătiți marinada rămasă la foc mic până se îngroașă și se reduce cu o treime, 5 până la 10 minute. Folosiți marinada gătită ca sos de scufundare sau stropiți peste somon chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau