Somonul glazurat la grătar durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $17.46 pe portie. O porție conține 1481 calorii, 121G de proteine, și 66g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați apă, oțet de vin roșu, îndulcitor splenda nr calorii și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Somon Glazurat La Grătar, Somon Ușor Glazurat La Grătar, și Fileuri De Somon La Grătar Glazurate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie superficială, combinați uleiul de măsline, apa, oțetul de vin roșu, usturoiul, sarea de usturoi, piperul negru și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Piper Negru
Sare De Usturoi
Ulei De Măsline
Usturoi
Busuioc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Așezați filetul de somon în carnea de marinată cu partea în jos, dacă pielea este încă aprinsă. Marinați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Marinada
Carne
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Înveliți ușor filetul de somon cu îndulcitor granulat SPLENDA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
îndulcitor
Splenda
5
Așezați pe grătar și gătiți 12 minute pe fiecare parte. Ungeți cu marinată periodic în timp ce gătiți. Somonul se face, când se fulgi ușor cu o furculiță.
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.