Somon glazurat dulce și acidulat
Somonul glazurat dulce și acidulat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 632 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, buruieni de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Filet de porc glazurat dulce și acidulat cu piure de cartofi roșii, Salată de somon și orez dulce, și Somon Glazurat Dulce Și Picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu și amestecați zahărul brun, sucul de lămâie, mărarul și ardeiul cayenne. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul brun. Reduceți căldura și fierbeți până când este gata să periați somonul.
Condimentați somonul cu piper de lămâie și așezați-l direct pe grătarul grătarului, cu pielea în jos.
Periați frecvent cu untul și glazura de zahăr brun, gătiți somonul 20 de minute sau până când se descuamează ușor cu o furculiță. Rezervați o parte din glazură pentru servire.