Somonul glazurat cu muștar și soia este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, fileuri de somon, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jeleu ai putea urma acest curs principal cu Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Rețete similare includ Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, Somon Glazurat Cu Muștar, și Arțar și somon glazurat cu muștar.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente la fierbere într-o cratiță medie la foc mediu; reduceți focul la minim și fierbeți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Îndepărtați și rezervați jumătate din amestecul de jeleu de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Ardei
3
Așezați fileurile de somon pe o grătar unsă pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
4
Presărați fileurile cu piper și periați cu amestecul de jeleu de piper rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Ardei
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Fileuri Broil 5 inci de la căldură 8 la 10 minute sau la gradul dorit de coacere.
6
Scoateți din cuptor și periați cu amestecul de jeleu de piper rezervat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.