Somon glazurat cu legume prăjite
Somonul glazurat cu legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,23 USD pe porție. Dacă aveți jeleu de mere, garnisiți: crenguțe de mărar, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Scoici De Mare Glazurate Cu Ghimbir De Soia Cu Legume Prăjite, Legume prăjite, și Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați primele 4 ingrediente în fâșii subțiri și puneți-le deoparte.
Presărați fileurile de somon uniform cu sare.
Așezați pe un raft într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Se fierbe 6 inci de la căldură 10 la 13 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Bateți împreună jeleu, următoarele 4 ingrediente și, dacă doriți, mărar.
Gatiti morcovul si pastarnacul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand des, 2 pana la 3 minute.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gătiți 1 până la 2 minute sau până când este crocant.
Scoateți legumele din tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați amestecul de jeleu în tigaie și gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute sau până se îngroașă.
Lingurați legumele uniform pe farfuriile de servire.
Stropiți cu jumătate de sos. Se acoperă cu fileuri de somon și se strecoară cu sosul rămas.
* Doar 7% din totalul caloriilor din această rețetă provin din grăsimi saturate. Restul de calorii grase provin din uleiuri benefice mono-sau polinesaturate.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau