Somon glazurat cu arțar cu salată caldă de boabe de grâu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul glazurat cu arțar cu salată caldă de boabe de grâu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 906 calorii, 80g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $10.08 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână afine, țelină, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de somon glazurată cu arțar cu vinetă caldă de miere, Salată Caldă De Boabe De Grâu De Iarnă, și Salată caldă de boabe de grâu și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă la fiert; adăugați boabe de grâu. Reduceți căldura și gătiți, neacoperit, timp de 1 oră sau până când se înmoaie și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Apă
2
Se scurge; pus deoparte.
3
Gatiti morcovii si telina in 1 lingurita de ulei intr-o tigaie mare la foc moderat timp de 3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați boabe de grâu și afine și gătiți, amestecând, timp de 5 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Afine
5
Se transferă în vasul de servire și se amestecă următoarele 4 ingrediente (prin piper). Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Periați o foaie de copt cu 1 linguriță de ulei de măsline; aranjați somonul, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Combinați siropul de arțar și muștarul; se întinde deasupra somonului. Prăjiți în mijlocul cuptorului timp de 7 minute. Porniți broilerul; fierbeți somonul timp de 34 de minute sau până devine auriu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Muștar
Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați somonul pe o tăietură și tăiați jumătate din el în bucăți de 4 (6 uncii); rezervați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Rezervați 1 1/2 căni amestec de boabe de grâu. Se amestecă mche în salata de boabe de grâu rămasă.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.