Somon Glazurat Cu Arțar
Somonul glazurat cu arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână boia, sare kosher, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon Glazurat Cu Soia De Arțar, Somon Glazurat Cu Arțar, și Somon Glazurat Cu Arțar-Soia.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; frecați amestecul de condimente uniform pe partea de carne a fileurilor.
Așezați peștele pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; fierbeți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Periați fileurile uniform cu sirop; se fierbe 1 minut.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.