Somon fiert în bulion de Orzo (gătit pentru 2)

Somon fiert în bulion de Orzo (gătit pentru 2)
Somonul fiert în bulion de Orzo (gătit pentru 2) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 409 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de pui, ciuperci shiitake, ardei grași prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fripturi de somon braconate în bulion de lămâie, Polpette și Orzo în bulion, și Halibut Fiert În Bulion De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, se toarnă apă fierbinte peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute sau până se înmoaie.
3
Scurgeți ciupercile, rezervând lichid. Clătiți cu apă caldă; scurgere. Strângeți excesul de umiditate din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
4
Scoateți și aruncați tulpinile; tăiați capacele în benzi de 1/2 inch.
5
Strecurați lichidul de ciuperci prin sită fină cu plasă de sârmă sau filtru de cafea în cuptorul olandez de 4 litri. Se amestecă bulionul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CafeaCafea
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
SitaSita
6
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă orzo; reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
Adăugați somon. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute sau până când fulgii de somon ușor cu furculita. Îndepărtați cu grijă somonul cu spatula cu fante; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se amestecă ciupercile, ardeii grași, spanacul, busuiocul și ceapa în amestecul de bulion. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand spanacul este ofilit si orzo este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
BulionBulion
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
9
Așezați o bucată de somon în fiecare castron individual; lingură bulion de legume-orzo deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SomonSomon
BulionBulion
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista