Somon fiert în bulion de Orzo (gătit pentru 2)
Somonul fiert în bulion de Orzo (gătit pentru 2) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 409 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de pui, ciuperci shiitake, ardei grași prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fripturi de somon braconate în bulion de lămâie, Polpette și Orzo în bulion, și Halibut Fiert În Bulion De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, se toarnă apă fierbinte peste ciuperci.
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți ciupercile, rezervând lichid. Clătiți cu apă caldă; scurgere. Strângeți excesul de umiditate din ciuperci.
Scoateți și aruncați tulpinile; tăiați capacele în benzi de 1/2 inch.
Strecurați lichidul de ciuperci prin sită fină cu plasă de sârmă sau filtru de cafea în cuptorul olandez de 4 litri. Se amestecă bulionul și usturoiul.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă orzo; reduceți căldura.
Adăugați somon. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute sau până când fulgii de somon ușor cu furculita. Îndepărtați cu grijă somonul cu spatula cu fante; păstrați cald.
Se amestecă ciupercile, ardeii grași, spanacul, busuiocul și ceapa în amestecul de bulion. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand spanacul este ofilit si orzo este fraged.
Așezați o bucată de somon în fiecare castron individual; lingură bulion de legume-orzo deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.