Somon fiert la rece cu sos de roșii de vară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul fiert rece cu sos de roșii de vară. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon fiert la rece cu maioneză din plante, Somon fiert la rece cu muștar provensal, și Somon fiert la rece cu salată de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și vinul într-o tigaie mare. Aduceți la fierbere.
Adăugați fileuri, pielea în sus; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 20 de minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Îndepărtați fileurile din lichidul de braconaj, rezervând 1/2 cană lichid. Acoperiți fileurile și răciți.
Combinați lichidul de braconaj rezervat de 1/2 cană, șalotele și următoarele 6 ingrediente într-un castron; acoperiți și răciți.
Combinați roșiile și busuiocul; acoperiți și răciți.
Îndepărtați și aruncați pielea din fileuri.
Serviți partea roz în sus. Amestecați roșiile și busuiocul în pansamentul de șalot chiar înainte de servire. Puneți roșii peste fileuri.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.