Somon fiert cu sos Hollandaise

Somonul fiert cu sos Hollandaise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 1208 calorii, 39G de proteine, și 117g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, gălbenușuri de ou, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Încercați Sparanghel cu ou fiert în sos Hollandaise, Sparanghel Cu Ouă Fierte Și Sos Hollandaise, și Sparanghel învelit cu prosciutto cu ou fiert și sos Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Găsiți o tigaie cu fața înaltă suficient de mare pentru a găzdui ambele fileuri de somon una lângă alta, fără prea mult spațiu în exces; o tigaie mică sau o cratiță de dimensiuni medii ar trebui să facă.
Se toarnă suc de lămâie și ulei de măsline în tigaie, împreună cu suficientă apă pentru a aduce nivelul apei până la 3/4-inch. Condimentează apa după gust cu sare și piper, apoi adaugă somonul.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi doar somonul.
Așezați somonul la foc mediu-mare și încălziți până când apa este fierbinte și aburitoare, dar nu fierbe (165 grade F (75 grade C)); reduceți căldura dacă este necesar pentru a menține apa la temperatura corespunzătoare. Braconaj până când somonul devine opac și este ferm la atingere; sau la o temperatură internă de 140 grade F (60 grade C). Continuați să faceți sosul Hollandaise în timp ce somonul braconează.
Se toarnă câțiva centimetri de apă într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mare, apoi se transformă căldura în mediu-mare și se menține apa la fierbere blândă.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron metalic și amestecați în apă fierbinte.
Așezați vasul peste, dar fără a atinge, apa clocotită.
Bateți constant până când gălbenușurile se îngroașă, transformați un galben deschis, opac și dublați volumul. Este posibil să fie nevoie să scoateți vasul din apa clocotită din când în când pentru a evita codarea gălbenușurilor.
Când gălbenușurile s-au îngroșat și au crescut în volum, începeți să bateți în unt, câte un cub la un moment dat până se topește și se încorporează în sosul hollandaise. Așteptați ca fiecare cub să se topească și să se încorporeze înainte de a adăuga următorul. Odată ce tot untul a fost încorporat, scoateți-l de pe foc, bateți sucul de lămâie și condimentați după gust cu sare și piper.
Pentru a servi, scurgeți somonul fiert și așezați fiecare bucată pe o farfurie. Se toarnă generos cu sosul cald hollandaise și se presară cu arpagic.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.