Somon fiert cu sos de șampanie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul fiert cu sos de șampanie. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 9.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 762 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Un amestec de smântână grea, suc de lămâie, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Mousse de somon fiert și șampanie, Somon fiert în șampanie cu capere și tarhon, și A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare dreaptă, la foc mediu-mare, adăugați ulei de măsline.
Se adaugă șalotă și se sotează până se înmoaie; 1 până la 2 minute.
Adăugați șampanie, suc de lămâie și pătrunjel în tigaie. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la foc mic.
Glisați fileurile în lichid, acoperiți și braconați 3 până la 4 minute sau până când ați terminat.
Transferați pe farfurie; deoparte. NU GOLIȚI TAVA.
Polonic 1/2 cana de lichid braconaj în oală mică la foc mediu.
Adăugați smântână și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și amestecați în amestec de sos alb. Se amestecă constant, se fierbe 1 minut. Întoarceți peștele la lichidul de braconaj doar pentru a se încălzi.
Transferați peștele pe farfuria de servire, lingurați peste sos și garnisiți cu lămâie și pătrunjel.
Pentru salată, amestecați rucola, roșiile, porumbul și pansamentul.
Garnisiți cu așchii de parmezan.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca familia Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.