Somon de piper de lămâie copt de Chef John
Chef John ' s la cuptor lamaie piper somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 425 calorii, 47G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.57 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, fileuri de somon tăiate în centru, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Sandvișuri de vinete coapte ale bucătarului John, Somon La Cuptor Cu Lămâie-Piper, și Lasagna lui Chef John.
Instrucțiuni
Bateti impreuna suc de lamaie si piper negru intr-un castron mic.
Adăugați maioneză, pastă miso, muștar Dijon și piper cayenne în amestecul de lămâie-piper; bateți împreună.
Întindeți amestecul de lămâie-piper peste fileurile de somon. Rezervați aproximativ o lingură pentru utilizare ulterioară.
Acoperiți somonul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau covor de copt din silicon.
Așezați fileurile pe foaia de copt pregătită.
Întindeți amestecul rămas de lămâie-piper pe fileuri, fără a-l lăsa să se adune în jurul bazei.
Presărați cu un vârf mai mult piper negru și o cantitate generoasă de sare de mare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.