Somon de muștar și legume coaceți cu sos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 60 de fani. Un amestec de oțet de cidru, sfeclă roșie, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rulade de somon fript umplute cu muștar de hrean, Sos De Muștar-Hrean, și Sos Ușor De Hrean-Muștar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați toate legumele cu uleiul și condimentați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se întinde într-un singur strat pe 2 tăvi de copt (sau 1 tavă foarte mare) și se prăjește timp de 30 de minute.Condimentează somonul și întinde-l peste muștar. În ultimele 10 minute de gătit legumele, adăugați somonul la trays.In un castron mic, se amestecă împreună hrean, crme frache, oțet, mărar și unele condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.