Somon De Mango Corny
Somonul de Mango Corny ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 496 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 83 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, fileuri de somon tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Somon De Mango Corny, Ingredientul Secret (Chutney De Mango): Somonul De Mango "Tandoori" , și Cornbread Corny.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mare, aduceți nectarul de mango și mango la fierbere. Pe măsură ce mango începe să se descompună, apăsați-l cu o furculiță sau un tocător de cartofi, pentru a-l zdrobi. Continuați să gătiți până când mango se gătește pentru a forma un piure gros, aproximativ 15 minute.
Scoateți jumătate pentru a servi ca sos. Puneți cealaltă jumătate deoparte pentru dragare.
Pe o farfurie mare, amestecați făina, făina de porumb, zahărul și sarea.
Preîncălziți o tigaie mare.
Condimentează somonul cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Periați glazura deasupra somonului, apoi dragați în amestec de făină de porumb.
Adăugați ulei și unt în tigaie. La foc mare, se fierbe amestecul de făină de porumb de somon cu fața în jos până devine auriu, aproximativ 6 până la 8 minute pentru mediu rar, răsturnând la jumătate până la pielea crocantă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.