Somon de lămâie-mărar la grătar cu salată de castraveți

Somon de lămâie-mărar la grătar cu salată de castraveți
Somonul de lămâie la grătar cu salată de castraveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 300 de calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână lămâi, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon la grătar cu salată cremoasă de castraveți-mărar, File de somon la grătar cu sos de mărar de castraveți, și Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie, Mărar Și Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zest lămâi pentru a produce 2 linguri. zest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
2
Presărați fileuri de somon cu 1 1/2 lingură. zest (puneți deoparte coaja rămasă și lămâile întregi) și 1 1/2 lingură. mărar, împărțind uniform între fileuri și bătând pentru a adera. Înfășurați fileurile în folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 ore și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
LămâieLămâie
MărarMărar
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Feliați hârtie de castravete-subțire pe o mandolină sau alt feliator portabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
4
Tăiați ceapa în jumătate. Într-un castron, amestecați oțetul, zahărul și 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați castraveți, ceapă, coaja de lămâie rămasă și mărar și aruncați ușor pentru a acoperi. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CondimenteCondimente
CastraveteCastravete
CeapăCeapă
MărarMărar
6
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură indirectă. Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul. Când temperatura din interiorul grătarului ajunge la 400, ridicați capacul și opriți unul dintre arzătoare, creând zona de căldură indirectă. Dacă folosiți un grătar cu cărbune, aprindeți 50 până la 60 de brichete și lăsați să ardă până când sunt acoperite cu cenușă, 20 până la 30 de minute. Mutați-le într-o parte, lăsând o zonă degajată pentru gătit indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Îndoiți două 12-cu 18-in. bucăți de folie de aluminiu grele în jumătate lățime pentru a forma dreptunghiuri. Folosind vârful unui cuțit mic, faceți găuri în dreptunghiuri de aproximativ 2 in. depărtați și Lărgiți fiecare gaură la dimensiunea unui ban. Ungeți folia cu ulei de măsline; setați la foc direct timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuțitCuțit
8
Periați piei de somon cu ulei. Setați 2 fileuri, cu pielea în jos, pe fiecare dreptunghi de folie. Acoperiți grătarul (dacă folosiți cărbune, deschideți orificiile de aerisire pe capac) și gătiți peștele până când pielea devine maro deschis și foarte sfârâit, 5 până la 6 minute. Folosind clești, glisați folia la căldură indirectă, acoperiți și gătiți până la 1/4 in. este gătit, 3 până la 8 minute. Glisați peștele înapoi la foc direct, acoperiți și gătiți până când peștele este gătit (tăiat pentru a testa) și pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Transferați folia cu somon pe o foaie de copt fără margini și, glisând o spatulă de tort offset sau altă spatulă subțire între pielea de somon și folie, eliberați foarte ușor peștele din folie. Condimentează fiecare file cu sare și câteva picături de suc dintr-o lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SucSuc
LămâieLămâie
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Se servește cu salată de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Revista