Somon De Chili Prăjit În Tigaie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Chili prăjit în tigaie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 3,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită bulion de pui, file de somon, Ulei de măsline și pudră de chili. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon glazurat cu miere prăjită în tigaie cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, Somon glazurat cu miere prăjită în tigaie cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, și Somon prăjit.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-un coș cu aburi; puneți într-o cratiță mică de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 12 minute sau până când sunt crocante.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți orezul, bulionul și 1/8 linguriță de piper la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Combinați pudra de chili și sarea; frecați peste somon. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți somonul în ulei la foc mediu-mare timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Scoateți orezul de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță. Într-un castron mic, combinați morcovii, pătrunjelul, untul și piperul rămas.
Se servește cu somon și orez.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Stoltz Organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Stoltz Organic Pinot Noir]()
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.