Somon De Cedru-Scândură

Somon De Cedru-Scândură
Cedar-Plank somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,3 USD pe porție. O porție conține 492 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frunze de cimbru, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cedru Scândură Rom Somon, Somon De Scândură De Cedru, și Somon De Scândură De Cedru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar cu gaz la mare; reglați la mediu scăzut după 15 minute. (Dacă gătiți peste cărbune, lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă albă.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați somonul cu pielea în jos pe scândura de cedru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
SomonSomon
3
Combinați zahărul brun, uleiul, cimbru și cayenne într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se întinde peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Așezați somonul tăiat pe grătarul de grătar și gătiți, cu grătarul acoperit, aproximativ 40 de minute sau doar până când grăsimea de la suprafață începe să devină albă.Metoda zilei ploioase: Preîncălziți cuptorul la 325 F. Pregătiți somonul așa cum este descris mai sus, apoi prăjiți pe scândura de cedru timp de aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista