Somonul cu vinaigretă caldă cu fructe de pasiune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $5.47 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fructele pasiunii, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma fructele kiwi, puteți urma acest fel principal cu Kiwi-Berry Pavlova ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Budinci calde de orez cu iasomie cu fructul pasiunii, Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), și Salată De Avocado Și Mango Cu Vinetă Din Fructul Pasiunii.
Instrucțiuni
1
Condimentează somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați somon și gătiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte, până când este gătit.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.