Somon cu vinaigretă caldă de fructe de pasiune

Somonul cu vinaigretă caldă cu fructe de pasiune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $5.47 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fructele pasiunii, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma fructele kiwi, puteți urma acest fel principal cu Kiwi-Berry Pavlova ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Budinci calde de orez cu iasomie cu fructul pasiunii, Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), și Salată De Avocado Și Mango Cu Vinetă Din Fructul Pasiunii.
Instrucțiuni
Condimentează somonul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați somon și gătiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte, până când este gătit.
Transferați pe o farfurie; acoperiți cu folie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.