Somon cu usturoi și ghimbir
Somonul cu usturoi și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 287 de calorii, 34 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 4,5 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați tarhon, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 94%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: somon cu ghimbir și usturoi, somon cu usturoi și ghimbir și somon cu usturoi și ghimbir.
Instrucțiuni
Intr-un robot de bucatarie, combina patrunjelul, ghimbirul si usturoiul; se acopera si se proceseaza pana se toaca.
Adăugați sucul de lămâie, sucul de lămâie, sare, tarhon și piper; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Întindeți amestecul peste fileurile de somon.
Puneți într-o mică adâncime de 2 litri. vas pentru cuptorul cu microunde, poziționând cea mai groasă porțiune de pește spre marginile exterioare. Acoperiți și lăsați la rece timp de 30 de minute.
Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 3-5 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Lasam sa stea, acoperit, timp de 2 minute inainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.