Somon cu sos de smântână de lămâie

Somon cu sos de smântână de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați somonul cu sos de cremă de lămâie. Această rețetă servește 4. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 413 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime. 376 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de file de somon, bulion de pui, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Cannelloni de somon cu sos de smântână de lămâie, Somon afumat și Farfalle în sos de smântână de lămâie, și Somon cu crustă de fistic cu sos de cremă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sucul de lămâie, bulionul și smântâna într-o oală mică și se aduce la foc mic. Coborâți imediat focul la minim, acoperiți oala și fierbeți ușor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă sare și piper după gust. În ultimul minut sau două, descoperiți oala și creșteți căldura la mare pentru a reduce puțin sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Pregătiți somonul: în timp ce sosul se gătește, clătiți somonul în apă rece și verificați dacă există solzi rătăciți (dacă sunt piele). Folosiți clești pentru nas pentru a îndepărta oasele știftului. Uscați peștele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1
Adăugați uleiul într-o tigaie saut sau suficient de mare pentru a se potrivi fileurilor într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți tigaia la mare și lăsați tigaia să se încălzească timp de 90 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puteți așeza fileurile în tigaie cu pielea în jos sau cu pielea în sus. Dacă așezați fileurile cu pielea în jos, acest lucru vă va ajuta să curățați pielea, ceea ce este minunat de mâncat (încercați, dacă nu ați făcut-o, are gust de slănină de somon!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Dacă așezați fileurile mai întâi cu pielea în sus, fileurile vor fi mai ușor de răsturnat fără a se destrăma, deoarece pielea crudă ajută la menținerea fileului împreună. Alegerea ta.
5
Așezați fileurile în tigaia fierbinte și coborâți focul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați fileurile să sfârâie constant timp de 3-5 minute, în funcție de cât de gros este peștele. Un file gros de 1 inch va dura aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Cu o spatulă metalică, întoarceți ușor fileurile. Gatiti inca 1-5 minute, in functie de cat de bine va place pestele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Ne place somonul nostru puțin rar în centru, așa că gătim a doua parte a unui file de 1 inch aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Se toarnă sosul de smântână de lămâie peste somon: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
10
Așezați fileurile de somon pe farfurii și turnați peste ele sos de smântână de lămâie și presărați pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Dacă ați crocant pielea, serviți fileurile cu pielea în sus, astfel încât să rămână crocante. În caz contrar, serviți fileurile cu pielea în jos.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista