Somon cu sos de ghimbir-banane
Somonul cu sos de ghimbir-banane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 87 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 298 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, dezosat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ananasul conservat, puteți urma acest fel principal cu Cupe De Iaurt Cu Salsa De Fructe ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Somon crocant cu sos de soia de ghimbir, Somon la grătar cu sos de roșii-ghimbir, și Somon De Scândură De Cedru Cu Sos De Ghimbir.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul și economisiți 1/4 cană de suc.
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți 1/4 cană de suc de ananas, banane, ghimbir, chili și suc de lămâie până la piure. Scoateți într-un castron mic.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ceapa, ardeiul gras și uleiul până când legumele sunt limpezi, 3 până la 5 minute.
Adăugați ananas zdrobit și fasole; se amestecă până la cald, aproximativ 2 minute. Acoperiți și păstrați cald.
Clătiți somonul și uscați-l.
Așezați peștele, pielea în jos, pe o foaie de folie. Tăiați folia pentru a se potrivi somonului.
Așezați folie cu somon pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Gatiti pestele pana cand este opac, dar cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 6 pana la 8 minute.
Tăiați somonul în porții egale. Puneți amestecul de fasole în mod egal pe farfurii; se acoperă cu sos de somon și ghimbir-banane.
Adăugați suc de lămâie din pene și sare după gust.