Dacă 51 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul cu sos de cremă de praz ar putea fi un minunat fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 25. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei, cremă de brânză philadelphia, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon cu crustă de migdale cu praz și cremă de lămâie, Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon, și Semilune Umplute Cu Praz Acoperite Cu Sos De Cremă De Unt De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căldură broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe raftul tăvii de carne pulverizată cu spray de gătit; periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Se fierbe, 4 inci de la căldură, 6 până la 7 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați prazul; gatiti si amestecati 5 min. sau până la licitație. Se amestecă ingredientele rămase; se fierbe la foc mic 5 min. sau până când crema de brânză este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.