Somon cu salată de spanac și vinetă Miso

Somon cu salată de spanac și vinetă Miso
Somonul cu salată de spanac și vinaigretă Miso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, file de somon, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Spanac De Somon Cu Sos Miso Portocaliu, Salată de somon și spanac cu vinetă de soia, și Salată de spanac cu somon și vinetă balsamică-rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei de canola; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
3
Presărați pește cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
4
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați restul de 2 linguri de ulei de canola, miso și următoarele 4 ingrediente (prin ulei de susan) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De SusanUlei De Susan
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați castraveți și spanac în castron; aruncați bine. Aranjați 1 file și 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Presărați fiecare porție cu 1/4 linguriță de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista