Somon Cu Salată De Cartofi

Somon Cu Salată De Cartofi
Somonul cu salată de cartofi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 61 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de hrean, scallions, cartofi noi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Cu Somon, Salată De Somon, Cartofi Și Mărar, și Salată De Cartofi Cu Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Adăugați 1 linguriță de sare, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Tăiați în sferturi.Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.Condimentează somonul cu linguriță sare și linguriță piper. Gatiti pana la opac, 4 pana la 5 minute pe side.In într-un castron mare, combinați hreanul, oțetul, ceapa verde, restul de 3 linguri de ulei, linguriță de sare și linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați cartofii și năsturelul în pansament și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
7
Serviți salata cu somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista