Somon cu Năsturel ofilit și pansament balsamic cu lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu Năsturel ofilit și pansament balsamic cu lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Somon cu Nasturel ofilit și burniță balsamică, Carpaccio de ton cu salată de năsturel și pansament Balsamic, și Salată de somon poșat și năsturel cu pansament cu iaurt de mărar.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați oțetul cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare și adâncă, aduceți 1 inch de apă la fierbere. Ungeți ușor un suport pentru aburi și puneți-l în tigaie. Adăugați cu grijă fileurile de somon într-un singur strat. Acoperiți și aburiți la foc moderat timp de 5 minute. Presărați năsturelul peste somon, acoperiți și aburiți timp de 1 minut.
Transferați somonul și năsturelul în farfurii. Puneți pansamentul peste somon și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.