Somon cu glazură Hoisin

Somonul cu glazură Hoisin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, sos hoisin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Somon Cu Glazură De Mandarină Hoisin, Fripturi De Somon Cu Glazură Hoisin, și Somon la grătar cu glazură Hoisin și gust de prune-ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial.
Adăugați pește în farfurie, întorcându-vă la strat. Marinați la temperatura camerei 8 minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Așezați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Presărați peștele uniform cu semințe de susan.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Garnisiți cu coajă, dacă doriți.
Încălziți 1 linguriță de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 kilogram de mazăre de zăpadă și 1/4 linguriță de sare; saut timp de 2 minute. Se amestecă 2 lingurițe de usturoi tocat îmbuteliat și 1/4 linguriță de ardei roșu zdrobit; saut 1 minut. Se amestecă 1/4 linguriță de zahăr; saut 1 minut.
Se ia de pe foc; stropiți cu 1/2 linguriță ulei de susan închis la culoare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.