Somonul cu crustă de susan cu vinaigretă de ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 398 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, castraveți, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Somon Cu Crustă De Susan, Ton cu crustă de susan cu cremă de ghimbir, și Somon Sălbatic Cu Crustă De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați 4 castraveți în robotul de bucătărie până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând pulpa.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă 1/2 cană de oțet și sare în lichid de castraveți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, amestecând des; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc, se amestecă amestecul lichid de castraveți; pune sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Amestecați sosul de soia și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; periați peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați somonul într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți la 450 timp de 10 până la 12 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Împărțiți feliile de castraveți în 4 boluri puțin adânci. Puneți sosul de castraveți pe castraveți și acoperiți cu file de somon; adăugați crenguță proaspătă de mentă în fiecare castron, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Mentă Proaspătă
Culese Crengute De Marar
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se servește cu vinetă de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.