Somon cu crustă de muștar cu piure de țelină
Somonul cu crustă de muștar cu piure de țelină necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $5.52 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal scump. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de brânză extra-ușoară, somon g, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon cu must de Celeriac Mustardy, Somon Sălbatic Cu Crustă De Nucă Și Piure De Edamame, și Somon Cu Crustă De Muștar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Fierbeți țelina și cartoful timp de 15-20 de minute până se înmoaie.
Se amestecă pesmetul, 1 lingură de suc de portocale, mărarul și 1 lingură de muștar.
Puneți peștele pe o tavă de copt căptușită cu folie, stropiți peste restul de suc și apăsați deasupra amestecul de firimituri.
Coaceți timp de 15 minute.
Scurgeți legumele, apoi amestecați în tigaie cu brânza și muștarul rămas. Condimentează și servește cu somonul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.