Somonul cu crustă de ierburi cu salată de spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,14 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de spanac pentru copii, pâine sandwich, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Somon cu crustă de ierburi cu salată de spanac, Somon cu crustă de cartofi cu salată de ierburi, și Somon cu crustă de ierburi cu salată mixtă de verdeață.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu; pune deoparte. Într-un robot de bucătărie, combinați pâinea, pătrunjelul și 1 lingură de ulei; condimentează cu sare și piper. Pulsați până se formează firimituri grosiere.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.