Somon cu crustă de condimente cu sfeclă de ghimbir prăjită

Somon cu crustă de condimente cu sfeclă de ghimbir prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de condimente cu sfeclă de ghimbir prăjită. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, boabe de piper roz, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Somon cu crustă de condimente, Somon la grătar cu migdale și condimente, și Sfeclă Prăjită Cu Portocală Și Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați sfecla pe o foaie de copt cu margini suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Presărați ghimbirul, sarea fină de mare și 1 lingură de ulei și aruncați pentru a acoperi.Prăjiți sfecla în mijlocul cuptorului, amestecând o dată sau de două ori în timpul gătitului, până se înmoaie și se rumenesc ușor, 25 până la 30 de minute.Între timp, așezați boabele de piper negru într-o râșniță de condimente și pulsați o dată sau de două ori până când sunt crăpate sau așezați-le pe o tăietură și crăpați cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați boabe de piper roz, semințe de coriandru, rozmarin și sare de mare grosieră; continuați să pulsați sau să zdrobiți până când amestecul este măcinat foarte grosier.Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament, ungeți hârtia și așezați somonul deasupra; îndoiți secțiunea subțire a cozii Sub dacă fileul este prea mare pentru foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Periați somonul cu restul de 2 lingurițe de ulei și presărați cu amestec de boabe de piper.După ce sfecla s-a prăjit aproximativ 15 minute, așezați somonul pe raftul superior al cuptorului și prăjiți până când este ușor roz în centru, aproximativ 15 minute.Slăbiți somonul din pergament cu o spatulă, apoi folosiți 2 spatule mari pentru a-l transfera pe un platou.Lingurați sfecla în jurul somonului și presărați-le cu arpagic și pătrunjel pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate96
Revista