Somon cu crustă de condimente cu sfeclă de ghimbir prăjită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de condimente cu sfeclă de ghimbir prăjită. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, boabe de piper roz, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Somon cu crustă de condimente, Somon la grătar cu migdale și condimente, și Sfeclă Prăjită Cu Portocală Și Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați sfecla pe o foaie de copt cu margini suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
Presărați ghimbirul, sarea fină de mare și 1 lingură de ulei și aruncați pentru a acoperi.Prăjiți sfecla în mijlocul cuptorului, amestecând o dată sau de două ori în timpul gătitului, până se înmoaie și se rumenesc ușor, 25 până la 30 de minute.Între timp, așezați boabele de piper negru într-o râșniță de condimente și pulsați o dată sau de două ori până când sunt crăpate sau așezați-le pe o tăietură și crăpați cu un sucitor.
Adăugați boabe de piper roz, semințe de coriandru, rozmarin și sare de mare grosieră; continuați să pulsați sau să zdrobiți până când amestecul este măcinat foarte grosier.Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament, ungeți hârtia și așezați somonul deasupra; îndoiți secțiunea subțire a cozii Sub dacă fileul este prea mare pentru foaia de copt.
Periați somonul cu restul de 2 lingurițe de ulei și presărați cu amestec de boabe de piper.După ce sfecla s-a prăjit aproximativ 15 minute, așezați somonul pe raftul superior al cuptorului și prăjiți până când este ușor roz în centru, aproximativ 15 minute.Slăbiți somonul din pergament cu o spatulă, apoi folosiți 2 spatule mari pentru a-l transfera pe un platou.Lingurați sfecla în jurul somonului și presărați-le cu arpagic și pătrunjel pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.