Somonul cu cremă de mazăre dulce necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 432 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de piper, sare, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez alb fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon Copt În Smântână Cu Dafin Dulce, Cimbru Și Mărar, Somon copt în smântână cu dafin dulce, cimbru și mărar; bucătăria hrănită și un cadou, și Salată De Mazăre Rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mazărea verde în tigaie; gătiți 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulion și 1/4 linguriță de sare și aduceți la foc mic. Gatiti 4 minute sau pana cand mazarea este frageda.
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Transferați amestecul de mazăre într-un robot de bucătărie și procesați 2 minute sau până când este neted. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând lichid; aruncați solidele. Se amestecă jumătate și jumătate și mărar tocat. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Presărați fileurile de somon uniform cu restul de 1/4 linguriță sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Somon
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați pește în tigaie; gatiti 2 1/2 minute. Întoarceți cu grijă peștele; gătiți 5 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se servește cu amestec de mazăre și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Garnisiți cu crengute de mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
13
Notă de vin: aromele verzi (mazăre, mărar și ceapă verde) din acest fel de mâncare ar putea fi ușor oglindite de un sauvignon blanc proaspăt, cu gust verde. Cu toate acestea, prefer să servesc acest lucru cu un german sptlese riesling în schimb. Caracterul pur fructat și floral al riesling-ului este un contrapunct rafinat pentru bogăția somonului. Încercați Pfeffingen "Ungsteiner Herrenberg" Riesling Sptlese 2004 din Pfalz, Germania ($20). -- Alina Gorghiu
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.